På tisdag kväll (7 dec kl 18-21) föreläser Bo Kjellén på kursen Världens Eko om ”Cancún och framtiden – ett brett perspektiv på klimatförhandlingarna”. Missa inte chansen att lyssna på en föreläsare med lång erfarenhet av förhandling!

Bo Kjellén är den före detta diplomaten och ambassadören som så småningom blev Sveriges chefsförhandlare i det internationella klimatarbetet (1990-2001). Han har en gedigen erfarenhet från och en unik inblick i de internationella förhandlingarna på det miljöpolitiska området. Han deltog redan i Rio-konferensen, han har varit ordförande i FN-konvention för bekämpning av ökenspridning och suttit som ledamot i Formas vetenskapliga råd. Han har även förärats hedersdoktorat vid Cranfield University och Göteborgs Universitet och har tilldelats flera stora miljöpriser för sina gärningar. Under sin karriär har han utvecklat konceptet ”Den nya diplomatin för hållbar utveckling”. Bo Kjellén är idag Senior Research Fellow vid SEI och har gett ut boken ”A New Diplomacy for Sustainable Development: The Challenge of Global Change” och deltar aktivt i klimatförhandlingarna.

Tid: Tisdag 7 dec kl 18:00
Plats: Hus 2B (Stockholm Resilience Centre), Kräftriket (busshållplats Albano, ca 10 min promenad från T-bana Universitetet), Stockholms universitet
Porttelefon: ring på så öppnar vi
Karta: http://www.su.se/content/1/c4/04/50/sodra%20campus.pdf
Fika: kan köpas på plats för 20 kr