Ny syn på verkligheten och oss själva

Anser du också att vi behöver förnya vår syn på verkligheten för att nå en djupare tillfredsställelse och en hållbar framtid? Att det krävs ett radikalt nytänkande inom ekonomi, medicin, miljö, ledarskap, könsroller …

Tre kvällar i februari (8, 15 och 22, kl 19) på Teater Pero kommer att vidga både din självbild och din världsbild. De inbjudna gästerna har vitt skilda bakgrunder, men förenas av sina praktiska och gränsöverskridande insikter. Några är med på scenen, övriga via Skype eftersom de bor i andra delar av världen.

En hållbar framtid förutsätter val

En hållbar framtid är på sikt den enda möjliga. Om vi ska leva väl i den framtiden, behöver vi förnya bilderna av oss själva och världen. Idag finns rädslor som förhindrar oss att se sanningar som faktiskt är uppenbara inom ekonomi, medicin, miljö, ledarskap, könsroller …

Ju mer vi kan åstadkomma samhörighet, desto snabbare kommer vi hitta nya sanningar som frigör kreativiteten. Detta är valet mellan rädsla och kärlek.

Ett interaktivt möte

Som tur är, har många gått före och hittat inspirerande vägar. Passa på att möta några av dem och ställ dina egna frågor.

Mer info och biljettbokning: www.pero.se